Diensten

Lekkage oplossen

Lekkages zijn een van de meest vervelende problemen waarmee huishoudens en bedrijven te maken kunnen krijgen. Of het nu gaat om een lekkende kraan of een gasleiding, het is belangrijk om snel professionele hulp in te schakelen. Onze diensten voor lekkage oplossen bieden snelle en efficiënte oplossingen voor al uw lekkageproblemen.

Onze team van experts heeft jarenlange ervaring in het opsporen en oplossen van lekkages in water- en gasleidingen. We gebruiken de modernste technologieën en gereedschappen om de lekkage snel en efficiënt op te sporen en op te lossen. Onze technieken zijn veilig en schoon, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschadiging van uw eigendom.

Onze monteurs zijn 24/7 beschikbaar voor spoedgevallen en komen binnen een korte tijd bij u langs. Wij bieden ook preventieve maatregelen, zoals het inspecteren van uw leidingen om toekomstige lekkages te voorkomen.

Verstoppingen 

Als u te maken hebt met verstoppingen, wilt u snel en efficiënte hulp. Onze ontstoppingsdiensten bieden precies dat. Onze professionele monteurs zijn uitgerust met de modernste technologieën en gereedschappen om uw verstopping snel en efficiënt op te lossen. Onze diensten omvatten onder andere het ontstoppen van afvoerbuizen, riolen, gootstenen, toiletten en douches. Onze technieken zijn veilig en schoon, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschadiging van uw eigendom.

Onze monteurs zijn 24/7 beschikbaar voor spoedgevallen en komen binnen een korte tijd bij u langs. Wij bieden ook preventieve maatregelen, zoals het reinigen van uw afvoerbuizen om toekomstige verstoppingen te voorkomen. Onze prijzen zijn redelijk en transparant, zonder verrassingen achteraf. Wij bieden ook contracten voor regelmatig onderhoud om problemen op te sporen en op te lossen voordat ze zich voordoen.

Verstoppingen 

Leidingen leggen

Het aanleggen van nieuwe leidingen is een belangrijke taak die  deskundigheid en ervaring vereist. Of het nu gaat om waterleidingen, gasleidingen of een ander soort leidingen, onze diensten voor leidingen leggen bieden professionele hulp bij het aanleggen van nieuwe leidingen.

Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in het leggen van leidingen voor zowel particulieren als bedrijven. We gebruiken de modernste technologieën en gereedschappen om de leidingen snel en efficiënt aan te leggen. Onze technieken zijn veilig en schoon, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschadiging van uw eigendom.

Onze diensten voor leidingen leggen zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Wij garanderen een professionele en efficiënte installatie van leidingen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ervoor te zorgen dat u weer snel kunt genieten van een veilig en leidingen systeem. 

CV Ketels plaatsten 

CV-ketels zijn een belangrijk onderdeel van elk verwarmingssysteem in huis. Bij ons kunt u terecht voor de plaatsing van nieuwe CV-ketels, onderhoud en reparatie van bestaande systemen. Wij werken met de beste merken op de markt, zoals Vaillant, Worcester Bosch en Nefit, om u te garanderen dat uw verwarming efficiënt en betrouwbaar is.

Onze professionele monteurs zijn gekwalificeerd en ervaren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie van uw nieuwe CV-ketel. We zorgen ervoor dat alles correct wordt geïnstalleerd en werkend is voordat we uw huis verlaten.

Naast de installatie van nieuwe CV-ketels, bieden wij ook onderhoud en reparatie aan voor bestaande systemen. Dit helpt om problemen te voorkomen en de efficiëntie van uw verwarming te verhogen. Wij adviseren u graag over de beste opties voor uw specifieke situatie.

CV Ketels plaatsten 

Rioolinspectie

Riolen kunnen problemen veroorzaken als ze niet goed worden onderhouden of als er verstoppingen ontstaan. Onze professionele rioolinspectie diensten helpen u om problemen in uw riolering op te sporen en op te lossen voordat ze uit de hand lopen.

Wij gebruiken de modernste technieken zoals camera inspectie en sonische tracering om de conditie van uw riolen in kaart te brengen. De beelden die we verkrijgen, laten ons toe om precieze locaties van verstoppingen, breuken of ernstige corrosie te identificeren en daarom snel en efficiënt actie te ondernemen.

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven, en kunnen worden uitgevoerd tijdens reguliere werktijden of buiten kantooruren. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Dakdekken

Dakdekken is een belangrijke taak om uw huis te beschermen tegen weersinvloeden en lekkages. Onze professionele dakdekkers bieden een breed scala aan dakdekdiensten, van het installeren van nieuwe dakbedekking tot het repareren en onderhouden van bestaande systemen.

Wij werken met de beste materialen op de markt, zoals bitumen, EPDM, PVC en dakpannen, om ervoor te zorgen dat uw dak zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk is. Onze dakdekkers zijn gekwalificeerd en ervaren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van ons werk.

Naast de installatie van nieuwe dakbedekking, bieden wij ook dakreparaties en onderhoud aan voor bestaande systemen. Dit helpt om problemen te voorkomen en de levensduur van uw dak te verlengen. Wij adviseren u graag over de beste opties voor uw specifieke situatie.

Dakdekken

Tijd om uw probleem te verhelpen. Neem contact op via de telefoon!